25-01-09

Nieuwjaarsreceptie 2009

champagne
Beste buren van de SCHRNBRKSTRT,

Een jaar telt 365 dagen (vorig jaar waren het er zelfs 366), maar 2008 is weer gepasseerd. We staan inmiddels met beide voeten in 2009. En dus maken we ook dit jaar even tijd om alle buren van de SCHRNBRKSTRT een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Ook dit jaar willen we alle buren samen brengen op een nieuwjaarsreceptie.

 Op zondag 1 februari 2009 worden alle inwoners van de Schrijnbroekstraat uitgenodigd om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar. Een mooie gelegenheid om even bij te praten, elkaar het beste toe te wensen, en wie weet, nieuwe plannen te smeden voor een volgende activiteit.

 Dit jaar gaat de nieuwjaarsreceptie door bij Sylvie, Lena, Tine en Luc Meekers-Nijs (nr. 58). Het straatcomité zal enkele tenten en vuurkorven reserveren, zodat  iedereen zich bij een lekker glaasje en een hapje, kan warm houden.

 De receptie is van 16.00 uur – 18.00 uur en deelname is volledig gratis, want het straatfeest van vorig jaar werd opnieuw afgesloten met een positief saldo. En waaraan kunnen we die winst beter besteden dan aan een nieuw gezellig samenzijn?

 We kijken er alvast naar uit om je te mogen ontmoeten op de grote SCHRIJNBROEKSTRAAT-NIEUWJAARSRECEPTIE.

 De mini-website van de SCHRNBRKSTRT heeft inmiddels haar 100.000-ste bezoeker geregistreerd  http://schrijnbroekstraat.skynetblogs.be . Wie weet zetten we op 1 februari de 100.000-ste bezoeker even in de bloemetjes.

 Alvast vele burengroeten en tot spoedig,

 Het receptie-comité

 

08:45 Gepost door animator in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: feest |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.